Tudj meg többet az Antibacról!

Az Antibac A/S elsősorban a norvég, valamint a skandináv piacon gyárt és értékesít fertőtlenítőszereket. Norvégiában e terület piacvezetőjének számítanak, s egyedülálló szakértelemmel rendelkeznek. 1922 óta, kezdetben az Arcus Technical Medical Spirits majd később a Chemicals részeként, az Antibac Norvégiában az egyik legszélesebb körben használt fertőtlenítőszer.

Maga a cég a CCS Healthcare cég tulajdonában van, amelynek székhelye Svédországban van. Összesen mintegy 200 alkalmazottat foglalkoztatnak, akik mindannyian széles körű szakértelemmel és magas szintű gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy világszínvonalú, kiemelkedő minőségű termékeket gyártsanak. Az Antibac Skandináviában a fertőtlenítés kategóriában piacvezetőnek számít, és Észak-Európában ők kínálják az ethanol alapú fertőtlenítőszerek legszélesebb skáláját.

Az Antibac számára a minőségbiztosítás és az elszámoltathatóság kiemelten fontos: odafigyelnek arra, kikkel dolgoznak, és kiemelten ellenőrzik a termelési folyamatokat, valamint a felhasznált nyersanyagokat.

Követelmények és szabványok

Az Antibac megfelel minden nemzeti, és nemzetközi egészségügyi hatóság által alkotott szabványnak. Számos tesztet végeztek, és dokumentációk igazolják az összes termék hatását. A gyárban a tesztelést és az ellenőrzést a megnövekedett minőségi követelményekkel összhangban végzik. A termékeket a fertőtlenítő termékekre vonatkozó, hatályos EN szabványoknak megfelelően tesztelték. Ez azt jelenti, hogy a termékek megfelelnek az orvostechnikai eszközökről szóló irányelvnek és a fertőtlenítőszerekre vonatkozó irányelveknek is.

Miért érdemes Antibac termékeket választani?

A fertőtlenítő hatással is rendelkező termékeket úgy tervezték, hogy minél több baktériumot, gombát és vírust pusztítson el, ugyanakkor az emberi bőrt és a különféle felületeket (pl. munkaeszközöket) ne károsítsa. A dobozokban praktikusan, egyesével csomagoltak a kendők, így könnyen elférnek táskánkban is. Irodai munkahelyeken is kedvelik a termékeket gazdaságosságuk és higiénikusságuk miatt, a kollégák közösen használhatják a dobozokat. A tasakok csomagolóanyaga ellenáll a külső mechanikai hatásoknak, és évekig megőrzi a kendők nedvességtartalmát!

 • Billentyűzet tisztítás kiváló minőségben:

billentyűzet tiszítókendőkA billentyűzet tisztító kendő (Keyboard wipes) >>>  etanolt tartalma révén is maximálisan óvja a eszközöket. A billentyűzeten lévő festékanyag például ezzel a tisztítókendővel nem kopik el, így elkerülhetők a más billentyűzet tisztítók okozta bosszúságok. A folyadék magas hatóanyag tartalma könnyedén eltávolíthatóvá teszi a billentyűk felületén és a billentyűk közötti szennyeződéseket, miközben fertőtleníti is az adott felületet. A speciális kendőszövet magas szennyeződés abszorpciós képességgel rendelkezik, így könnyedén magába zárja a felületi lerakódásokat és baktériumokat. A tisztítókendőt egyéb irodai eszközök (egér, műanyag felületek, irodaszerek, stb.) tisztítására és fertőtlenítésére is ajánljuk!

 • Kijelző, okoseszköz, mobil tisztítás csíkok nélkül:

Teszteltük: Antibac Touchscreen Wipes - csíkmentes ragyogás!Az érintőképernyő tisztító kendő (Touchscreen wipes) >>> Ispropyl alcohol-t tartalmaz, ami nagyon gyorsan elpárolog. Az egyedi receptúrás folyadékkal impregnált, speciális, 41 gr / m2 kreppelt papírkendő hatékonyan, egy áttörléssel is folt és csíkmentessé varázsolja a kijelző felületét. A speciális folyadéknak köszönhetően a tisztítás során nem károsodik az érintőképernyő speciális bevonata, az így tisztított eszközök megőrzik eredeti épségüket. Az Antibac nem csak tisztít, ápol is!

A kendő 100%-ban lebomlik! A munkahelyi monitorok is csíkmentessé, tökéletesen tisztává varázsolhatók egyetlen mozdulattal!

Tisztítókendők Norvégiából:

Antibac Touchscreen Wipes

érintőképernyő tisztító 95 db

Antibac Keyboard Wipes

billentyűzet tisztító kendők, 80 db


  Csak online (webáruház)Csak offline (üzlethelyiség)Online és offline (az üzlet mellett webáruházat is működtetek)


  Antibac Touchscreen Wipes - érintőképernyő tisztító kendőkAntibac Keyboard Wipes - billentyűzettisztító, fertőtlenítő hatású kendők


  IgenNem


  IgenNem  IgenNem

  bezár

  Szakmai cikktár: