Tudj meg többet az Antibacról!

Antibac Touchscreen Wipes, Keyboard Wipes az irodában
Az Antibac A/S fertőtlenítés kategóriában piacvezetőnek számít Skandináviában, és Észak-Európában az ethanol alapú fertőtlenítőszerek legszélesebb skáláját kínálják.

A fertőtlenítő hatással is rendelkező termékeket úgy tervezték, hogy minél több baktériumot, gombát és vírust pusztítson el, ugyanakkor az emberi bőrt, és a különféle felületeket (pl. munkaeszközöket) ne károsítsa. A termékekhez etanolt használnak, amely nem okoz allergiát vagy más bőrirritációt. Sok más fertőtlenítőszerhez képest (amelyek gyakran n-propanol / izopropanolon alapúak), sokkal enyhébb, kevésbé szúrós illattal rendelkezik.

A fertőtlenítő brand:

1922 óta, kezdetben az Arcus Technical Medical Spirits majd később a Chemicals részeként, az Antibac Norvégiában az egyik legszélesebb körben használt fertőtlenítőszer.
Maga a cég a CCS Healthcare cég tulajdonában van, amelynek székhelye Svédországban van. Összesen mintegy 200 alkalmazottat foglalkoztatnak, akik mindannyian széles körű szakértelemmel és magas szintű gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy világszínvonalú, kiemelkedő minőségű termékeket gyártsanak.

Az Antibac számára a minőségbiztosítás és az elszámoltathatóság kiemelten fontos: odafigyelnek arra, kikkel dolgoznak, és kiemelten ellenőrzik a termelési folyamatokat, valamint a felhasznált nyersanyagokat.

Követelmények és szabványok:

Az Antibac megfelel minden nemzeti, és nemzetközi egészségügyi hatóság által alkotott szabványnak. Számos tesztet végeztek, és dokumentációk igazolják az összes termék hatását. A gyárban a tesztelést és az ellenőrzést a megnövekedett minőségi követelményekkel összhangban végzik. A termékeket a fertőtlenítő termékekre vonatkozó, hatályos EN szabványoknak megfelelően tesztelték. Ez azt jelenti, hogy a termékek megfelelnek az orvostechnikai eszközökről szóló irányelvnek és a fertőtlenítőszerekre vonatkozó irányelveknek is.

Tegyél egy próbát – tudj meg többet a termékekről ide kattintva!

Vélemény, hozzászólás?