Teszteltük az Antibac Touchscreen Wipes-t

Teszteltük: Antibac Touchscreen Wipes - csíkmentes ragyogás!

Manapság szinte hozzánőtt kezünkhöz az okostelefonunk: ezen nézzük meg az időjárást és a híreket reggelente, zenét hallgatunk rajta munkába menet, kávészünet alatt gyorsan megnézzük az üzeneteinket, gyorsan elintézünk pár telefont… mindez viszont nyomot hagy a képernyőn. Látható és láthatatlan nyomokat is, ugyanis a maszatos foltok mellett bizony a kórokozók is megtapadnak a telefonunkon (félelmetes, de akár több baktérium is tanyázhat ott, mint egy nyilvános vécé ülőkéjén).

Érintőképernyő tisztítás mesterfokon

Szerencsére a Touchscreen Wipes-szal könnyedén és kíméletesen tisztíthatjuk meg érintőképernyős eszközeinket! A kendőkön lévő tisztítóanyag (IPA) ugyanis nem károsítja a kijelző eredeti bevonatát. Ezek a praktikus, egyesével csomagolt kendők segítenek az okostelefonok, tabletek, e-book olvasók és egyéb érintőképernyős eszközök tisztán tartásában. Kimondottan érintőképernyő eszközökhöz készült a termék, tiszta, csíkmentes végeredményt biztosít. Megbízhatóan távolítja el a port, piszkot, és a zsíros szennyeződéseket is.

Termékelőnyök

Miért jobb a norvég Touchscreen Wipes a hagyományos, tisztítófolyadékból és mikroszálas kendőkből álló tisztítószetteknél? Mert:

  • könnyen hordozható, higiénikus: akár a legkisebb táskában is elfér, mindig nálunk lehet, nem kell attól félni, hogy kiborul a tisztítófolyadék
  • egy mozdulattal tisztítható vele a képernyő, nem kell pepecselni a folyadék adagolásával és a törölgetéssel
  • ezzel nem eshetsz túlzásba: a kendő pontosan annyi folyadékot tartalmaz, amennyi a képernyő tisztításához szükséges, se többet, se kevesebbet. Amellett, hogy gazdaságos, így az esetleges károsodásokat is megelőzheted, ami abból adódhat hogy véletlenül túl sok tisztítófolyadékot öntesz a kendőre.

Teszteltük is a Touchcreen Wipest, aminek az eredményét a lenti képen láthatod! Próbáld ki te is, és küldd el nekünk a saját előtte-utána fotódat! 😉

Vélemény, hozzászólás?