CCS lábápolás

A lábaink a nap során, akár ülő, akár álló munkát végzünk, rengeteg terhelésnek vannak kitéve. Nyáron a meleggel, télen a száraz levegővel küzdenek, miközben eljuttatnak minket A-ból B-be. Megérdemlik az odafigyelő ápolást és gondoskodást - és nem csak akkor, amikor éppen kilátszanak a csinos nyári szandálból! 

CCS lábápolás  8 terméket találtam.

Mutat 1 - 8 / 8
 • Kellemes illatú, tisztító és gyengéden hidratáló lábfürdősó. Frissítsd fel lábaidat egy fárasztó nap után!

  Kellemes illatú, tisztító és...

 • Hatásos hidratáló krém, mely segít fenntartani a lábaid bőrének természetes egyensúlyát. Megakadályozza a bőröd kiszáradását, puha tapintásúvá varázsolja a lábaidat.

  Hatásos hidratáló krém, mely...

 • A száraz bőr újra bársonyossá válik! A CCS lábradír felveszi a harcot a bőrkeményedésekkel: a benne található szemcséknek, és a tejsav természetes hámlasztó hatásának köszönhetően.

  A száraz bőr újra bársonyossá...

 • A nap végén lábaid is megérdemelnek egy kis kényeztetést! A CCS lábfürdője ápolja és hidratálja a fáradt lábakat, és puhává varázsolja a száraz bőrt is.

  A nap végén lábaid is...

 • Hatásos hidratáló krém, mely karbamid tartalmának köszönhetően segít fenntartani a lábaid bőrének természetes egyensúlyát. Megakadályozza a bőröd kiszáradását, puha tapintásúvá varázsolja a lábaidat. Frissítő eukaliptusz illattal.

  Hatásos hidratáló krém, mely...

 • Frissítő, izzadásgátló lábspray, mely felveszi a harcot a kellemetlen illatokkal, így lábad egész nap friss és száraz maradhat.

  Frissítő, izzadásgátló...

 • Fürdősó 10% karbamid kivonattal, melynek bőrpuhító hatása van, így segítségével hatékonyan kezelhetőek a bőrkeményedések. 

  Fürdősó 10% karbamid kivonattal, melynek...

 • A CCS Intenzív lábápoló krém kimondottan a talpon keletkező bőrkeményedések és bőrszárazság kezelésére lett kifejlesztve. Magas karbamidtartalmú (15%), bőrpuhító olajakban gazdag. A dobozban egy pár puha zoknit is találsz: ezt húzd fel a lábaidra, miután használtad az Intenzív lábápoló krémet, a maximális hidratáló hatás eléréséhez. 

  A CCS Intenzív lábápoló...

Mutat 1 - 8 / 8